Dne : 19.2.2007  v 18:04:19 hod,

byly spuštěny tyto stránky, které vznikly díky dvěma bezvadným šarpejkám : Aničce i Babu.


19.4.2006     jsme po dlouhé, rodinné poradě pádili asi 380 km na druhý konec republiky, pro jednu nádhernou šarpejí slečnu Aničku (Arin Amanda´s Dream). Doma na ní čekala psí kamarádka plemene Tosa Inu - Tosinka Modroočko a velká, lidská smečka.

tady jsem doma můj kluk haúúúúú 


4.5.2006   Dnes nás všechny opustila  Tosinka....  Najednou je u nás dost prázdno a smutno a hlavně Aničce chybí  kamarádka...

     


5.6.2006   Anička má 3 měsíce, 10,20 kg a už je měsíc bez psí kamarádky. Opět válečná porada, debaty, hlasování..vydírání... Mezitím se Anička učí od svého kluka pěkné kraviny a pak se snaží ovládat celou svou lidskou  smečku. A lidská smečka se snaží odolávat Aniččiným kukadlům...

   


20.9.2006   Naše šarpejí miminko velice rychle roste. Má 20kg, 6,5 měsíce a dokáže vymýšlet věci, které si ani v televizi nevymyslí... Naštěstí má Anička rozumné páníčky, kteří mají pro její legrácky pochopení. A tak se páníčci snaží Aničku přes den pořádně utahat a vyhrát si s ní, aby se alespoň večer u zpráv v klidu koukli co nového se přes den ve světě přihodilo. Aničce pak nutno přiznat, že utahat páníčky zvládá levou zadní, jelikož u večerních zpráv všichni řádně "řežou" ze sedačky a Anička tak má možnost v klidu sledovat nejen zprávy, ale i  pořady TV Nova.

chceš pusu? nejsi unavená? schválně, kdo má delší jazyk... nepůjdem si ještě zaběhat? 


 
                                                                                                                                                                                              (Anička)

8.10.2006   Páníčci po vyčerpávajících a bezesných nocích  brzy ráno odjíždějí a vydávají se opět na druhý konec republiky. Od jejich rozhodnutí je dělí necelých 400km. Čeká na ně jedna psí slečna....  Při pohledu na tu bílou kouli páníčci dlouho nepřemýšlejí ... a do večerních zpráv jsou zpátky doma. Celá smečka se rozplývá nad tím stvořením a po dokonalém vysávání všeho, co bylo k snědku se k úžasu všech pokojem ozývá pořádné "řezání"... Tahle psí slečna Babu (Babu od Stržského dubu) dokáže v příštích týdnech vypudit celou lidskou smečku nejen od televize, ale i z ložnice...

    Babu cestuje k novému domovu     Babu všechny ohromila svým příšerným chrápáním... 


5.11.2006   Nitracanis   MVP   : VN 1                                            (Anička)

Tak, teď budu povídat já... Je mi 8 měsíců a vyrazila jsem na svou první výstavu  k sousedům na slovensko. Cesta byla příšerná, deštivá a zimná, ale dojeli jsme v pořádku.  Nejdřív jsem byla nadšená z velkého množství pejsků, ale pak jsem byla dost překvapená tím, jak je šarpej různorodý... Žádný nevypadal jako já, všichni byli podobní naši Babu. Panička mě uklidňovala tím, že opravdu čínský šarpej jsem a proto jsem jiná než ostatní a pro páníčky vyjímečná a prostě ta "NEJ". Poznala jsem dokonce svého brášku Apolla a páníčkům se líbila Moya Gerix. Ale k výstavě. Na své první výstavě jsem překvapila své páníčky a byla jsem ohodnocena " VN1" , před  krásnou černou  favoritkou  Alias Mia Tao Pei (VN2)  (fotografie bohužel nebyly pořízeny)


 

 24.12.2006         Štědrý den                                                                                                     (Anička)

 Dnes je sice vánoční, ale slunečný a krásný den a my máme stromeček, dárečky a spoustu papání. Panička běhá s kamerou, natáčí vykvetlé květiny na zahradě a říká, že tohle o vánocích nepamatuje ( +12°C).  Já si zase nepamatuji, že by panička najednou byla tolik dnů doma. Vánoce si prostě všichni užíváme, baštíme, spíme, chodíme na procházky... prostě je to príma, když jsme všichni spolu.