Všechna naše videa si můžete prohlédnout  v sekci "Videa" nebo na našem You Tube channelu 

Co nového v roce 2015 ???

Leden 2015

Užíváme si zimy, snížku a zvykáme si, že nám " někdo"  strašně moc chybí...

   


4. 4. 2015       

Velikonoční štěňátka mají 7 let laugh

Jak ten čas letí...

Aríz Black z Jan-Zde-Ku a jeho sestřička Angelina Black mají sedmé narozeniny heart

 


Květnové poflakování ... cheeky

      


4.6. - 9..6. Setkání v Beskydech s Bohouškem a Bártem

aneb príma výlety yes

Tentokrát se rodinné psí dostaveníčko konalo v Beskydech. Bráškové Bárt a Bohoušek dorazili do Zubří, aby "pokecali" se starším bráškou Arízem a na všechny dohlížela teta Babu. Při společné grilovačce bylo o čem povídat. Bárt s Bohouškem dorostli v nádherné a chytré chlapy. Aby nebylo jen u povídání, vyráželi jsme s Bártem a jeho páníčky i po okolí. Zvládli  jsme v docela slušném vedru zdolat vrchol Radhoště cheeky a kochat se nádherným výhledem... Krásná procházka byla kolem vodní nádrže Šance ve Starých Hamrech, pejskové se vycachtali v přehradě Horní Bečvy... výletnili jsme ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm... užívali jsme si i procházek po naučných stezkách... příjemná byla procházka i výšlap na zříceninu hradu Rožnov v Hradisku... a náš několikadenní mejdan jsme zakončili na rančí Bučiska. Bylo to pár nádherných dní, prožitých s pejsky a poznávání krásy Beskydského okolí smiley

 

               


 

                     8.7.2015 Babu má 9 let !!! 

Krásné narozeniny Babunce i jejím sestřčkám Berylce a Berenice smiley a móc  zdraví yes

  


20.7.2015

Halda EMA

Procházka na ostravskou haldu Ema, kterou tvoří milióny tun vytěžené hlušiny. Počátky jejího založení pravděpodobně sahají do doby před rokem 1920.

Halda stále pracuje a její povrch je neustále zahříván vnitřními procesy - uvnitř hořící haldy dosahuje teplota až 1500°C. Při této teplotě mj. vznikají vzácné nerosty - porcelanity a jaspisy.

Díky teplu, které z hory vyvěrá, na haldě roste teplomilná flóra. Na severní straně je hustý les, jižní strana (která se stále prohřívá) je zatím holá a panuje na ní subtropické klima, kde se ani v zimních měsících nevyskytuje sníh, ale roste zde celoročně tráva.

Ema je třetím nejvyšším místem Ostravy a nabízí opravdu krásný výhled.


17.10.2015

Bohoušek a Bárt mají 3 roky :)